Yhdistys - Suomen Maremmano-abruzzese seura

Suomen Maremmano-
Go to content

Yhdistys

Suomen Maremmano-Abruzzese Seura ry perustettiin 9.6.1990 Mynämäellä. Seura on Suomen Seurakoirayhdistys ry:n (SSKY) alainen jäsenyhdistys, Suomen Kennelliiton hyväksymä rotua harrastava yhdistys.
Seura vastaa ja päättää kaikista rotua koskevista virallisista jalostuksellisista asioista, edustaa virallisesti rotua Suomessa ja sen ulkopuolella. Seura on ainoa yhdistys Suomessa, jolla on oikeus järjestää rodun ulkomuotoarviointiin liittyviä tapahtumia ja näyttelyitä, joissa käytetään FCI:n alaisuuteen kuuluvia virallisia tuomareita. Suomen Maremmano-Abruzzese Seura ry:n jäsenenä saat rotua koskevat viralliset tiedot. Kokoamme talteen koirakantamme sukutaulut, terveystiedot ja näyttely- ym. tulokset. Jäsenkasvattaja rekisteröi myös pentueensa edullisemmin Suomen Kennelliitossa. Pyrimme järjestämään joka vuosi tapaamisen joko kesä- tai syypäivänä, sekä mahdollisuuksien mukaan muita yhteisiä tapaamisia.

Jäsenasiaa
Jäsenet voivat ilmoittaa myytävistä pennuistaan pentuvälittäjälle. Tiedot välitettävistä pentueista ottaa vastaan jalostustoimikunta. Täytä tämä ilmoituslomake.

Jäsenet voivat kirjautua vain jäsenille tarkoitetuille jäsensivuille tästä. Voit itse päivittää osoitetietosi ajantasalle ja pääset lukemaan vain jäsenille tarkoitettuja materiaaleja. Pystyt myös tarkistamaan onko jäsenmaksusi kirjattu kuluvalle vuodelle.

Mainostaminen kotisivuilla
Kasvattajailmoitus nettisivuilla ja lehdessä maksaa 15€/vuosi (maksullinen 1.1.2021 alkaen, maksutiedot joulukuun Turvakarrissa ja jäsensivuilla). Mikäli jäsen haluaa pentumyynti-ilmoituksen yhdistyksen kotisivuille, hänen tulee täyttää sähköinen ilmoituslomake. Pentueilmoituksen hinta on kasvattajamaksun maksaneille 10 euroa alkaen 1.1.2021 ja muille 15 euroa.
Aikuisen kodinvaihtajan ilmoitus on ilmainen. Aikuinen kodinvaihtaja ilmoitetaan täältä löytyvällä lomakkeella.

Jäsenlehti
Jäsenlehtemme TURVAKARRI pyritään julkaisemaan kahdesti vuodessa.
- Mediakortti 2022
- Vanhoja jäsenlehtiä myynnissä

Tietosuojaseloste

Hallitus 2022

Veijo Ahonen

Varapuheenjohtaja
Piia Kairenius

Sihteeri
Ulla Palo-Kokko

Jäsensihteeri
Hely Nyström
hely(at)maremmano-abruzzese.fi
Muista ilmoittaa jäsensihteerille osoitteen ja sähköpostiosoitteen muutokset!

Varain- ja rahastonhoitajat

Hely Nyström
Mari Laukkanen

Muut hallituksen jäsenet
Johanna Ohukainen
Krista Antila

Sähköpostiosoitteet
Kaikki sähköpostit osoitetaan hallitukselle osoitteella
hallitus(at)maremmano-abruzzese.fi
  • Hallituksen kokoukset (muutokset mahdollisia) kerran kuussa alkaen 27.9.2020 jokaisen kuukauden viimeinen sunnuntai. Poikkeus: kesäkuussa 2022 ei ole kuun viimeisenä sunnuntaina kokousta.
  • Jäsenten hallitukselle tuomat asiat tulee olla hallituksella viikko ennen kokousta.

• Jalostustoimikunta

Anne Juppi, Piia Kairenius, Krista Antila
    jalostus(at)maremmano-abruzzese.fi

Työkoiratoimikunta

Johanna Ohukainen, Petra Frondelius, Mari Laukkanen, Ulla Palo-Kokko
    tyokoiratoimikunta(at)gmail.com

Näyttelytoimikunta
    Hely Nyström, Veijo Ahonen, Aino Kanervikkoaho-Kataja, Ulla Palo-Kokko
    hely(at)maremmano-abruzzese.fi

Turvakarri -lehden sähköposti
    turvakarri(at)maremmano-abruzzese.fi

TOIMINTASUUNNITELMA
    - Toimintasuunnitelma 2022
    - Toimintasuunnitelma 2021
    - Toimintasuunnitelma 2020
    - Toimintasuunnitelma 2019

TOIMINTAKERTOMUS
    - Toimintakertomus 2021
    - Toimintakertomus 2020
    Seura on virallinen rotua edustava valtakunnallinen yhdistys, joka on sekä Suomen Seurakoirayhdistys ry:n (SSKY) jäsenyhdistys että Suo-men Kennelliiton hyväksymä rotua harrastava yhdistys.

Suomen Maremmano-Abruzzese Seura is the only official nationwide Maremma and Abruzzes Sheepdog club recognized by the Finnish Kennel Club SKL.
    CREATED WITH WEBSITE X5
    Back to content