Yhdistys - Suomen Maremmano-abruzzese seura

Suomen Maremmano-
Go to content

Yhdistys

Suomen Maremmano-Abruzzese Seura ry perustettiin 9.6.1990 Mynämäellä. Seura on Suomen Seurakoirayhdistys ry:n (SSKY) alainen jäsenyhdistys, Suomen Kennelliiton hyväksymä rotua harrastava yhdistys.
Seura vastaa ja päättää kaikista rotua koskevista virallisista jalostuksellisista asioista, edustaa virallisesti rotua Suomessa ja sen ulkopuolella. Seura on ainoa yhdistys Suomessa, jolla on oikeus järjestää rodun ulkomuotoarviointiin liittyviä tapahtumia ja näyttelyitä, joissa käytetään FCI:n alaisuuteen kuuluvia virallisia tuomareita. Suomen Maremmano-Abruzzese Seura ry:n jäsenenä saat rotua koskevat viralliset tiedot. Kokoamme talteen koirakantamme sukutaulut, terveystiedot ja näyttely- ym. tulokset. Jäsenkasvattaja rekisteröi myös pentueensa edullisemmin Suomen Kennelliitossa. Pyrimme järjestämään joka vuosi tapaamisen joko kesä- tai syypäivänä, sekä mahdollisuuksien mukaan muita yhteisiä tapaamisia.

Jäsenasiaa
Jäsenet voivat ilmoittaa myytävistä pennuistaan pentuvälittäjälle. Tiedot välitettävistä pentueista ottaa vastaan jalostus(at)maremmano-abruzzese.fi.

Mainostaminen kotisivuilla
Mikäli jäsen haluaa myynti-ilmoituksen yhdistyksen kotisivuille, hänen tulee täyttää pentueilmoituskaavake ja toimittaa se osoitteeseen: jalostus(at)maremmano-abruzzese.fi. Pentueilmoituksen hinta on 15 euroa.
Aikuisen kodinvaihtajan ilmoitus on ilmainen.

Jäsenlehti
Jäsenlehtemme TURVAKARRI pyritään julkaisemaan kahdesti vuodessa.
- Mediakortti 2020

Tietosuojaseloste

Hallitus 2020

Veijo Ahonen

Varapuheenjohtaja
Piia Kairenius

Sihteeri
Mari Laukkanen, hallituksen ulkopuolinen

Varain- ja rahastonhoitaja sekä jäsensihteeri

Krista Antila, hallituksen ulkopuolinen

Kirsi Malmi
Johanna Ohukainen
Hely Nyström
Siv Seppälä-Nyberg
Sarianna Järvinen

Sähköpostiosoitteet
Kaikki sähköpostit osoitetaan hallitukselle osoitteella
hallitus(at)maremmano-abruzzese.fi
  • Hallituksen kokoukset (muutokset mahdollisia) kerran kuussa alkaen 27.9.2020 jokaisen kuukauden viimeinen sunnuntai.
  • Jäsenten hallitukselle tuomat asiat tulee olla hallituksella viikko ennen kokousta.

• Jalostustoimikunta

Anne Juppi, Piia Kairenius, Krista Antila
    jalostus(at)maremmano-abruzzese.fi

Työkoiratoimikunta

Johanna Ohukainen, Petra Frondelius, Mari Laukkanen, Ulla Palo-Kokko
    tyokoiratoimikunta(at)gmail.com

Somevastaavat
  • Hely Nyström, Ulla Palo-Kokko

• Nettivastaava, lehtitoimikunta
  • Ulla Palo-Kokko, hallituksen ulkopuolinen
    turvakarri(at)maremmano-abruzzese.fi

• TOIMINTASUUNNITELMA

- Toimintasuunnitelma 2020 (tulossa)

- Toimintasuunnitelma 2019

Seura on virallinen rotua edustava valtakunnallinen yhdistys, joka on sekä Suomen Seurakoirayhdistys ry:n (SSKY) jäsenyhdistys että Suo-men Kennelliiton hyväksymä rotua harrastava yhdistys.

Suomen Maremmano-Abruzzese Seura is the only official nationwide Maremma and Abruzzes Sheepdog club recognized by the Finnish Kennel Club SKL.
    CREATED WITH WEBSITE X5
    Back to content